1739
Arbres per plantar
Mecenatge
Verd
Anem a plantar
1milió d' arbres
Benvinguts a aquesta finestra nova de la Diputació d’Alacant. Des d’aquesta web apostem per un món millor i emprenem el projecte de plantació d'un milió d’arbres per tota la província durant la dècada vinent per lluitar contra el canvi climàtic i la desertificació. És un propòsit tan ambiciós com necessari i necessitem la col·laboració de tots.

Un dels pilars principals que sosté el nostre compromís amb la ciutadania és l’atenció al medi ambient, des de l’educació, la informació i la divulgació de mesures preventives, però també a través d'accions concretes. Volem impulsar una consciència proambiental i liderar les conductes que ens hi permeten gaudir d’un ambient sa, d’un entorn natural i beneficiós per a tots.

Per això, vos convide a col·laborar-hi, a participar amb nosaltres en aquesta aventura, tant a empreses com als particulars, com també a les institucions públiques. Aquesta web estarà al vostre servei perquè, entre tots, puguem superar el repte i aconseguir que la nostra província es pinte de verd.

César Sánchez
President de la Diputació d'Alacant